Information för studenter inför höstterminen 2020

umbraco.MacroEngines.DynamicXml

Ett brev från UID:s prefekt, Niklas Andersson, till våra nya studenter inför höstterminen 2020.

Kära nya UID-studenter!

Vi är medvetna om att det finns många osäkerheter för kommande studenter för närvarande. Därför skulle jag vilja ta tillfället i akt för att meddela att vi på Designhögskolan är fast beslutna att behålla våra höga ambitionsnivåer när det kommer till engagemang och utbildningsnivå. Jag vill också tacka er för att ni valde oss för era studier inom industridesign; Jag är övertygad om att design i alla dess olika former kommer fortsätta att vara mycket relevant i vårt samhälle - kanske ännu mer så under tider som de vi upplever nu.

Varmt välkommen till UID!

Niklas Andersson
Prefekt

Information från UMU International Office

Internation Office får just nu många frågor om betalningar, uppehållstillstånd och blandade frågor kopplade till covid-19. Många av frågorna besvaras via det externa autosvar som finns på mejlen, io@umu.se. Studenter hänvisas hit med frågor kring studieavgifter och stipendier till denna inkorg.

Nedan finns två informativa länkar kring covid-19, som uppdateras löpande: